top of page

Posredovana povezava za spletno plačilo (Hotelinco Pay By Link funkcionalnost)

Updated: Mar 20


Z integracijo spletne plačilne platforme oziroma e-commerce lahko svojim gostom omogočite enostavno plačevanje preko posredovane povezave za spletno plačilo.


Hotelinco omogoča integracijo z Wordline Saferpay, STRIPE in Monri Payments. Za vzpostavitev integracije morate skleniti pogodbo z izbranim ponunikom spletne plačilne platforme.

Kako vnesti povezavo za plačilo v e-sporočilo gostu?


Nastavitve ->Email-> Predloga-> Jezik


V Hotelinco izberete nastavitve, nato email in tip predloge (PREDRAČUN) in jezik predloge, ki ga želite urejati oz. dopolniti s Pay By Link povezavo.


V urejevalniku besedila za pošiljanje e-pošte je umeščena ikona za enostaven vnos povezave za spletno plačilo v vašo predlogo emaila. Ko ste zadovoljni, shranite predlogo in pred pošiljanjem naredite še test (Klikni na gumb Pošlji test).


Ko želite gostu poslati predračun po elektronski pošti - skupaj z možnostjo spletnega plačila za morebitno predplačilo oz. depozit - lahko to enostavno storite tako, da pošljete gostu e-sporočilo s klikom na gumb E-pošta na maski Predračun, kjer je sicer mogoče tudi pregledati, izdati in urejati predračun (brisanje in dodajanje postavk, menjava imena na predračunu).



Če ima gost več predračunov, bodite pozorni, da izberete pravega oz. tistega, ki ga želite poslati.




S klikon gumb E-pošta se odpre novo okno, kjer lahko predlogo ponovno pregledate ali morebiti pouredite.


S klikom na Pošlji, pošljite e-sporočilo s predračunom na e-naslov gosta.





Opomba: Pay-By-Link funckionalnost je vezana na dodatno licenco in integracijo sistema s plačilnim sistemom. Če v vašem sistemu ni mogoče vnesti povezave Pay-By-Link, potem morda nimate ustrezne licence ali vzpostavljene integracije. Za več informacij se obrnite na podporo helpdesk@hotelinco.net





57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page