top of page

Hitro iskanje prostih sob

V primeru, da morate zelo hitro preveriti proste sobe, vam ni treba zapustiti rezervacijske maske in preverjat preko koledarja, ampak lahko preprosto s klikom na ikono »Poišči proste sobe« dostopate do seznama razpoložljivih sob in jih filtrirate po kriterijih.


S klikom na ikono se odpre novo okno, kjer lahko določite iskanje po prostih sobah. Iščete lahko sobe po časovnem okviru (A), hotelu (B), vrsti (enoposteljne, dvoposteljne itd., C) ali po drugih statusih (D): samo čiste sobe, dnevna uporaba (DU kot noč sobe) in sobe, ki naj se gostje prijavijo (sobe CI). (Glej legendo spodaj).


Rezultat vašega iskanja je seznam prostih sob, določen s številko sobe (E), vrsto sobe (F), hotelom (G), trenutnim čistim ali umazanim stanjem (H), prostimi dnevi pred prihodom in prostimi dnevi po datumu odhoda (I) in Trenutno stanje sobe Prijavljeno Da ali Ne (J).Podatke »Proste sobe« lahko uporabite za optimizacijo in boljše dodeljevanja sob. Soba 111 na primer prikazuje 3/2 prostih dni, pri čemer 3 pomeni 3 proste dni pred prihodom in 2 označuje 2 po datumu odhoda, ko je soba na voljo in prosta za rezervacijo.


Če želite rezervaciji dodeliti “Proste sobe”, kliknite gumb “Izberi”, ki se nahaja pred številko sobe.

27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page