top of page

Fast check in - digitalna prijava gosta

Updated: Jan 28, 2022

Omogočite svojim gostom brezkontaktni check in oz. digitalno prijavo preko spletne povezave. V avtomatično generirano elektronsko sporočilo za potrditev rezervacije ali e-sporočilo dobrodošlice gostu nekaj dni pred prihodom, preprosto vključite prilagojeno povezavo za prijavo, ki jo zagotavlja Hotelinco. S klikom na povezavo imajo vaši gostje dostop do spletne prijave, vsi vnešeni podatki pa se avtomatično shranijo v kartoteko gosta na rezervaciji v Hotelinco sistem. Nova tehnologija je na voljo na vsaki napravi vašega gosta - brez prenosa kakršnekoli aplikacije.


Video prikaz:



Kako vnesti povezavo v e-sporočilo?


Nastavitve ->Email-> Predloga-> Jezik


V Hotelinco izberete nastavitve, nato email in tip predloge (Potrditev ali Prihod) in jezik predloge, ki ga želite urejati oz. dopolniti s FCi povezavo.


V urejevalniku besedila za pošiljanje e-pošte je umeščena ikona za enostaven vnos povezave za digitalno prijavo v vašo predlogo emaila. Ko ste zadovoljni, shranite predlogo in pred pošiljanjem naredite še test (Klikni na gumb Pošlji test).


Ogled video prikaz:


Ko gost prejme obvestilo in klikne na povezavo, preprosto vnese vse potrebne podatke. Če so na rezervaciji poleg nosilca rezervacije, še drugi gostje, bo sistem to tudi upošteval v online prijavi (gost 1, gost 2, gost 3,...).




Opomba: Fast Check- In modul je vezan na dodatno licenco. Če v vašem sistemu ni mogoče vnesti povezave FCI ( Fast Check-In), potem morda nimate ustrezne licence.


Podrobnejša navodila, kako pripravite avtomatizirana sporočila s pomočjo Guest Mailing modula







132 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page