top of page

WEB BOOKING ENGINE - spletni rezervacijski motor

Omogočite svojim gostom, da rezervirajo na spletu preko vaše spletne strani. Hotelinco Web modul vam omogoča enostavno vodenje prodaje na spletni strani: enostavno vnesite število razpoložljivih sob v mesečni koledar za posamezen tip sobe, ki bodo na voljo za spletno rezervacijo na vaši domači strani. Hkrati vam resursov za prodajo na drugih prodajnih kanalih ni treba omejevati, saj se razpoložljivost sinhronizira: izvedena rezervacija gre direktno v hotelinco, kjer se tudi grafično ponazori na sobnem planu in onemogoči nadaljnjo prodajo sobe v izbranem terminu.

Vso ponudbo urejate v Hotelinco, vsebino predstavitve, opise in slike pa v sistemu Hotel.si extranet, ki je hkrati tudi zaledje portala Hotel.si. Svojo nastanitev lahko tako prodajate in oglašujete tudi preko portala Hotel.si, ki je s Hotelinco dvosmerno povezan.

Hotelinco & Hotel.si

Integriran channel manager sistem

Hotelinco omogoča integracijo channel manager sistema, kar pomeni, da vodenje in urejanje spletne prodaje na številnih drugih distribucijskih kanalih poteka le na enem mestu. Hotelinco PMS avtomatično pošlje razpoložljivost in cene v channel manager sistem, ki komunicira s številnimi vodilnimi distribucijskimi kanali, in – na podlagi dvosmerne komunikacije – uvozi rezervacije iz različnih rezervacijskih kanalov, kot npr. booking.com, HRS, expedia, itd. direktno v Hotelinco. 

Vsaka rezervacija izvedena na distribucijskem booking portalu, npr. na booking.com, se avtomatično in direktno shrani v Hotelinco PMS sistem, kjer se tudi grafično ponazori na sobnem planu. Nadaljna prodaje te sobe v izbranem terminu je onemogočena. S pomočjo dvosmernega komuniciranja in vodenja razpoložljvosti, ki ga omogoča Hotelinco MCM modul (Multi Channel Manager sistem), se razpoložljivost in ponudba avtomatično sinhronizira na vseh prodajnih kanalih (tako online kot tudi offline) in omogoči prodajo zadnje razpoložljive sobe v določenem terminu.

Integracije z izbranim channel manager sistem, klikni na Seznam integracij.

bottom of page